Vergelijk Fame Residence Kemer bij 3 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Kamers

Fame Residence Kemer bestaat uit een hoofdgebouw met 246 kamers en een Park met nog eens 110 4-sterrenkamers. U kunt heerlijk rusten in de ruime kamers die van allerlei comfortabele faciliteiten zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een badkamer met bad of douche, een toilet, föhn, telefoon en televisie en uiteraard een goedgevulde minibar met verschillende dranken. Sommige kamers hebben ook een balkon met een zitje. Als u wat extra betaalt, heeft u vanuit uw kamer een waanzinnig uitzicht over de Middellandse Zee. Vanuit de budget kamers kijkt u uit over de stad en de natuur. Tegen betaling en met borg kan een kluisje gehuurd worden om uw bezittingen veilig in weg te steken. In het hoofdgebouw zijn alle kamers voorzien van een airco. De kamers in het park zijn niet allemaal van een airco voorzien.

Comfort van uw kamer

Het wordt onder de heerlijke Turkse zon natuurlijk niet aangeraden, maar als het zou willen, zou u een heerlijke vakantie kunnen vieren in uw kamer. Deze zijn luxe en ruim opgezet en worden netjes onderhouden. Elke kamer is voorzien van een koffiezetapparaat en waterkoker. Dus als u ’s ochtends wakker wordt, dan kunt u uw eigen kopje verse koffie of thee zetten. De centraal gestuurde airconditioning zal ervoor zorgen dat u elke nacht in een heerlijk temperatuurtje in slaap dommelt.

Diverse kamertypes

Fame Residence Kemer biedt haar gasten diverse type kamers aan. De gewone kamer is beschikbaar voor maximaal 3 personen. Deze kamer is wat duurder wanneer u uitzicht over zee wilt en wat goedkoper als u genoegen neemt met uitzicht over Kemer. Ook kunt u in dit Turkse hotel zogenaamde familiekamers boeken als u met kinderen op stap gaat. Deze kamers zijn net zo ingericht als de normale kamers, maar dan ruimer en met 2 extra slaapplekken. Deze kamers hebben standaard uitzicht over land.


Overzicht kamers

* 246 kamers
* 110 kamers in park
* Maximaal 3 personen
* Standaard ingericht met:
* Airconditioning
* Waterkoker
* Koffiezetapparaat
* Badkamer
* Douche
* Haardroger
* Minibar
* Televisie
* Telefoon
* Kluisje, tegen betaling
* Familiekamers:
* Ruimer
* 2 extra slaapplekken

Foto's


Vergelijk Fame Residence Kemer bij 3 aanbieders Bekijk prijs