Beoordelingen van Fame Residence Kemer


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Jan en Anja ● oktober 2018

Hotel9
Kamer8
Service8
Omgeving10
Eten8
Sport & Entertainment7
8.3

Het hotel is super schoon wordt alles aan gedaan. Bediening uitstekend. Eten is an goede kwaliteit wel veel lever,kip en vis.mooie ligging vlakbij zee. Kamers zijn goed idem de airco.

Ze hadden veel lof over Fatma die ons heeft ontvangen, maar toen er enkele bekenden aankwamen lopen moesten wij 20 min. wachten voordat we verder werden geholpen. Ook hadden ze in eerste instantie geen kamer voor ons is later wel goed opgelost. Zwembad is veel te koud. Te veel aandacht voor de vaste gasten. Animateam een dikke flop. 'S avonds wel steeds iets te doen dans is leuk maar enkele avonden slechte shows. Muziek is steeds hetzelfde elke avond weer.


Beoordeling door L. Van der Linden ● april 2018

Hotel7
Kamer7
Service8
Omgeving7
Eten4
Sport & Entertainment4
6.2

Erg achteruit gegaan. Buffet weinig variatie en niet warm, duidelijk verschil. Airco niet aan met smoes, kamers boven keukengedeelte vreselijke etensluchten op kamer. G.R. Slecht. Alle bedienend wel heel vriendelijk. En het handdoeken leggen op bedden wordt gewoon toegestaan


Beoordeling door Fan rosman ● september 2017

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Heerlijk hotel vriendelijk personeel fijne locatie nu 2 keer geweest en het blijft gezellig keurig schoon en heerlijk rustig misschien tot volgend jaar


Beoordeling door J.J. van der Helm ● september 2016

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment8
9.7

Een geweldig hotel met een fantastische ligging. Het personeel zorgt dat het vakantiegevoel de hele periode bij je blijft.


Beoordeling door hanny v hout ● Augustus 2008

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.7

perfect hotel uitstekende service vriendelijke mensen fatma kan je overal mee helpen het hotel is voor herhaling vatbaar


Beoordeling door Aukje Gosens ● Augustus 2009

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.3

Super leuk en gezellig hotel, prijs kwaliteit goed! Enne Emi van de animatie is helemaal een lieve schat!!! Lekker dichtbij het strand, nog geen minuut lopen... kga er zeker nog eens terug Groetjes Aukje


Beoordeling door Fabien Malensek ● Juni 2010

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving10
Eten9
Sport & Entertainment9
9.3

Super moooi Hotel, en lekker eten iedere dag! Het personeel is Super vriendelijk, vooral Fatma & Nazan. Je bent vanuit het hotel zo in het centrum en je ligt meteen aan het strand, Wat wil je nog meer!! Alles kort samengevat: HIER HEB JE EEN TOPVAKANTIE!!


Beoordeling door Kelly ● Juli 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Geweldig hotel! Vriendelijk personeel, van de Russen geen last gehad! Eten was uitgebreid, mocht je het wel snel zat zijn dan zijn er twee leuke eettentjes In het stadje. Piratenbar en een italiaan, ook de burgerking zit er vlak bij. Aanrader: het welnesscenter in het hotel.


Beoordeling door Toop ● September 2010

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment8
7.8

Prima hotel en eten.

Jammer dat je 15 min. van tevoren 's avonds in de rij moet staan om een tafel te bemachtigen buiten. Binnen is er ruimte zat. Bij het zwembad moet je al heel vroeg te handdoek op een bed leggen anders zit je er naast. Aan het strand hebben mensen soms 2 bedden, 1 in de zon en 1 in de schaduw, dus daar is het ook dringen. Dat vind ik heel jammer. Voor de rest uitstekend.


Beoordeling door Osman en Thea ● September 2010

Hotel9
Kamer10
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.8

Dit hotel hoort bij de toppers. Het personeel is heel vriendelijk , het eten is heel goed, de kamers zijn perfect. Wie er een andere mening over heeft is niets gewend ! Wij zullen altijd terug komen.


Beoordeling door Jan en Mary ● Oktober 2010

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

Voor de vijfde keer dit fantastische hotel bezocht. Het is voor ons thuiskomen op een warme plaats. Goed eten en drinken, schone kamers en heel vriendelijk personeel. We gaan zeker voor een zesde keer terug.


Beoordeling door abdullah koramaz ● Juli 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving6
Eten5
Sport & Entertainment8
7.3

Het was een verblijf vlak na mijn verloving . We waren er met vrienden leuke sfeer binnen in de hotel en zeer vriendelijke personeel, maar de ligging kan beter en het eten moet zeer verbeterd worden !!!


Beoordeling door Jan Janssen uit Belfeld (L) ● December 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Wij waren van 14 December tot 4 Januari in het hotel,wij waren erg tevreden,over het hotel,personeel,kamers,en alles wat in het hotel plaatsvond was perfect.en goed georganiseerd.Wij gaan er gegarandeerd terug.


Beoordeling door Gert en HIlde ● September 2008

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Een heerlijk hotel! Prima eten, leuk vermaak, perfecte ligging, mooie kamer. Enne.. gewoon ff over die oostblokkers heen kijken, overal en in elk land heb je nare mensen. Vakantie vieren doe je voor je ontspanning en daar is dit hotel zeker heel erg voor geschikt!


Beoordeling door fred en erica ● September 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Dit hotel is een topper ales perfect je hebt hier echt vakantie

er is alleen een dame die de heledag de poesjes loopt te voeren


Beoordeling door Hans ● November 2010

Hotel4
Kamer6
Service4
Omgeving5
Eten5
Sport & Entertainment4
4.7

Als je van katten houdt die OOK in de EETZAAL lopen en poepen en pissen in de bloembakken je moet de katten gewoon weg trappen van je tafel, En het eten is OOK niet om over naar huis te schrijven, Wij gaan dus NOOIT meer met CORENDON daar heen ,


Beoordeling door Rina ● November 2010

Hotel3
Kamer5
Service2
Omgeving3
Eten2
Sport & Entertainment4
3.2

NOOIT MEER!!!! EN ZEKER NIET MET CORENDON ! HELE SLECHTE SERVICE VAN CORENDON ! VIES ETEN ! KATTEN IN DE EETZAAL! GEWOON GOOR ! OMGEVING OOK NIET MOOI ! EEN PLUSPUNT HET WAS 30 GRADEN !!!!


Beoordeling door van Veen Ferry ● Juni 2011

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

wij hebben er 10 fijne vakantie dagen beleeft een heel fijn en schoon hotel groetjes aan Nerzè


Beoordeling door lisanne & robin ● Juni 2011

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten7
Sport & Entertainment8
8.2

Het hotel is zeer goed gelegen. direct aan het strand. Personeel is erg vriendelijk.

alleen wat erg jammer aan het hotel is, is dat je moet betalen voor je Jus d'orange. terwijl het All inclusive is.


Beoordeling door G.Fukkink ● Augustus 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

Perfect hotel zeer goede ligging met zeer vriendelijk gastvrij personeel , kritiek op het eten is niet terecht,ook de schoonmaak was uitstekend. Een echte topper


Beoordeling door fam Wakker ● Oktober 2011

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
9

mooi hotel vriendelijk personeel m'n man heeft gluten allergie en is door de 2 chef's koks inde watten gelegd,we hebben dit nog nooit meegemaakt ze brachten zelf het eten bij m'n man aan tafel wij geven ze dan ook een 10 met een griffel


Beoordeling door Nico ● April 2012

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.3

Keurig hotel, eten zeer goed en een aanrader voor iedereen.


Beoordeling door Marijke ● April 2012

Hotel8
Kamer10
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.5

Prima hotel, keurige nette bediening, je voelt jer er echt gast, mede door de niet aflatende inzet van Fatma die als een spin in het web je met raad en daad bij staat. Niet te vergeten Malat en zijn rechterhand op het strand, en de meisjes van de bediening die wat aflopen om iedereen van drankjes te voorzien. Dan de kamersmeisjes die elkedag weer zorgen dat je in een heel schone kamer met alles erop en er aan. toppie komen zeker weer terug in november


Beoordeling door Lindsay ● Juli 2012

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.5

WAUW!!! Ik heb niks te klagen over dit hotel! Heb zo genoten hier. Zou zo terug gaan naar dit hotel! Leuk personeel, leuk entertaimentteam! Leuke mensen! lekker gek kunnen doen!




Vergelijk Fame Residence Kemer bij 6 aanbieders Bekijk prijs